2008. augusztus 3., vasárnap

Andris kolegám

:) Úgy gondoltam a tegnapi események, az eddig elteltek és a jövőben várhatók megérnek egy külön bejegyzést.

Stumpf Andris.
 Kis tíz éves korunkban találkoztunk először a játszótéren, és sokat mókáztunk. Egy általános suliba jártunk és egy évvel alattam volt. Aztán elváltak az útjaink közép suliban, és egyszer csak 5 év után az Acapulcoban felbukkant. Beszélgettünk és meséltem neki, hogy hogyan kezdtem, hogyan volna érdemes csinálni. Ez még pont a BPO előtt volt, és ő valamiért akkora erőt talált abba amiket meséltem, meg tanácsoltam neki, hogy megfogadta, és elkezdte a saját karrierjét.

Addig szerencsejátékos sportfogadós ember volt és inge gatyája ráment, tartozásokba verte magát.
Megvette az első póker könyvet és elkezdett 5c/10c-n játszani, és összeszedett valamiféle bankroll-t amivel feljebb tudott lépni. Fegyelmezetten betartotta amit kell, és elég pénze lett az élő játékhoz eztán. És itt megint találkoztunk kb fél év után a Goldban. Elmesélte sikereit, és tökre boldog voltam, és valjuk be büszke is, hogy így össze jött neki. Aztán Egyre többet kezdtünk találkozni, mert elkezdett a Goldba járni.

Azon kaptam magam, hogy mikor ott van akkor átdumáljuk az egész éjszakát és baromira jól érezzük magunkat.  Néha ütközünk egy jót, szét agyaljuk magunkat, hogy vajon mi lehet, de legalább megvan az izgalom is. Felajánlotta 3-4. alkalommal, hogy haza visz mert van már autója.
Itt kiderült, hogy baromira útba esek neki, és innentől volt az, hogy "hi van kedved jönni vpókerezni valahova?" és jött és felvett és mentünk.

Nem volt ez még olyan sokszor max tíz alkalommal. Közben kiderült, hogy egy egyetemre és egy karra fogunk járni. Bölcsész kar én anglisztika az eltén ő meg skandinavisztikára. Érdekes lesz.

Szóval ő is rákapott, vagy inkább én is rákaptam az élőzésre. A lényeg, hogy mind a ketten jobban szeretjük sokkal az élőzést. Simán tudjuk egymás játékát fejleszteni, azért oda figyelünk egymásra, és monster potokban, nem szivatjuk a másikat blöffel, tiszteljük a másik komoly emelését, és ez így tökéletes. Ha ütközés van akkor agyalás amúgy meg jó játék, és azon versenyzünk ki tud többet nyerni a sessiön alatt.

Eddig a story :) A lényeg, hogy tök jóba vagyunk és kezdünk összebarátkozni ami nagyon jó, és ráadásul úgy néz ki, hogy pókeres partnerre akadtunk mind a ketten. Megyünk majd lellére fosztogatni, meg majd a tábornál leugrik siófokra hogy ott is megnézzük mi a pálya. Rohadt jó most.

Tegnap toltuk Goldba. 22k-t sikerült pluszba elhozni, aztán mennénk haza és látja a kocsiba, hogy már csak 14km, hogy átforduljon 99999 ről 00000 km-re. Hát ezt meg kellett várni, úgyhogy elindultunk egy spontán irányba. Volt egy kereszteződés, ahol kérdi merre menjek, mondom haza felé jobra, erre ő, jó akkor menjünk egyenesen. Mellettünk egy csajszi valami autóba. Ez a hülye lehúzza az ablakot tövig, könyék ki motor pörget és néz át látványosan, Csajszi semmit nem reagál csak cigizik, erre mikor zöld a lámpa csajszi úgy beletaposott mint az atom. Vette a felhívást. Sajna az ő sávja le volt zárva így beszopta :D :D És hopp ott voltunk az alfánál.

"Te itt van az alfa megnézzük" mondom még sose voltam miért ne. Bementünk volt 1 asztal dealers choise. Becsüccsentünk 10-10k val, hogy megnézzük mi van. Jó volt. Kuva jó székek, szép dealerek. Ment a játék felmentem 35k ra aztán le 15 re aztán megint fel. Lifteztem szépeket, ő stabilan 1x duplázott és tartotta.

Volt egy nagyobb darabb nagyképű csávó, aki eleinte nagyon lekezelt főleg engem. Majdhogynem inzultált és elküldött faszba, aztán miután levettem egyszer, egyszer visszamákolta, és rájött, hogy mi nem a tutista fiatalok vagyunk, hanem a ritka shark feelingek, egyből bratyizott. Tök fura volt, de kira, hogy ilyen gyorsan respektet nyrtem nála. Azon agyaltam, hogy vajon a saját egója engedi-e neki belátni, hogy itt le volt húzva mint a szar igazából :D

A vége itt +39k lett ami sum61 ami jónak mondható. Hazafelé átpörgettük az órát is és királyság. Majd folytatjuk csütörtökön, addig fordítás ezerrel.