2010. június 20., vasárnap

Random Funny stuff

Van egy pár random hülyeségem pokerral kapcsolatba. Nem csak leosztások de abból is van kettő :)

Egyikbe én voltam benne. Suited gapperrel (AQ XD) turn nut flush egy 73 flush ellen. Sikerült behúznia a str8flusht riverre. Turn all in :) ss volt szerencsére.

A másikba nem voltam benne. Körlimp majd flop után 3 ember. Előről hív a levegő 449 en QQ adja 46 adja. Turn 4. Hív ad ad. River Q hív ad emel dob ad. Olyan szép river volt :)


ma volt egy jobb 15-20 percem :D Rámborult az asztal kb :D Na jó annyira nem. De mindennel nyertem egy rövid ideig. VOlt egy 5-10 perc ami fájt. Ugye emelek a szaraimmal viszem. Aztán emelek a zsinórba három jó lapommal viszem mindent. Aztán a premium 23s-emmel meg k7s emmel azokkal pl 1-1 full BI-t vittem. Tök poén volt. Nem mentem pozitív tiltre de vicces volt. Voltak benne fordított szituk is de vicc, hogy mennyire ki tudom kerülni őket :)

Aztán még amit akartam írni, hogy szánalmas az összes turny :D Csak úgy kikivánkozott belőlem. Szerintem a 100BBs poker is short mert nincs igazi river play benne, csak all inről van döntés legtöbbször. Sztem 150-200 BB nél kezdődne az a fajta játék amiben szét tudnám szopatni őket teljesen. Érzem, mert mindig ahogy felstackelődök sokkal jobban megy a játék.


És a nap Joker-e: Ezt nem akartam írni sokáig de what the hell. Már réges rég rájöttem, hogyan lehet a waiting listet átvágni, és be tudom rakni magamat mindig első helyre :P Elkaptam egy fasz kis bug-ot a rendszerben. Tök poén. Persze nem mondom el, hogy hogy de működik 100%osan :)