2011. január 18., kedd

Bécs

Gble.

Hányadék a helyzet két hete. Annyira siralmas, hogy elgondolkodóba vagyok erősen, hogy elkezdjek neten játszani megint, és kiokoskodjam az sh játékot olyan helyen ahol nem lehet csak 4 asztalon tolni (van még ilyen)

Szörnyű. Két hete nem tudok mondani, egy jó asztalt se. Minden asztalon 8 főből (1 vagyok én9) 5 ember minimum tudatosan játsza a feszes szar 10/4 játékot. Gyakorlatilag halott az egész, olyan mint ha neten tolnám a ps-en. Ha bármelyik ponton az emelésemre vissza raise jön, az pre QQ+ többi street-en meg az elképzelhető legerősebb vagy akörüli lap. Semmi fantázia. A flösdrót nem hívja nem rézeli csak check call. Néha kitalálják ugye, hogy hero callolnak, mert ahhoz nem nehéz érteni. Már réz csak set sor flös, vagy top pár ÉS flöshúzóval. Máshogy nem. Nagyon nagyon halott a dolog. És a maradék pár ember se laza, csak nem szándékosan feszes. Blöff range 0 mindenkinek. Meh beszélni se érdemes róla. Annyi még, hogy mindenki mindig setet csinál ellenem. Naponta 2-3 ba kukkolok bele, szal nem is megy jól.


Más


Megyünk Bécsbe. Lehet, hogy kellene majd még egy ember aki vezetni is tud. Egyelőre hárman vagyunk és a terv heti 1 alkalom fixen zsugára. És reggel meg haza. ha volna valakinek kedve beszállni 4. nek és esetleg még autója is van az welcome. AMúgy most első körön én fogok vezetni.

Kurvára várom már az új légkört mert megfulladok ugyan azok az emberek és tényleg 80%a pénzt akar csinálni belőle...és nem baj az, ha színezné. De gecire tutista játékkal próbálják ezt elérni, ami magas koncentrációban játék gyilkos.

Sajna mert bezárt minden csak ez az egy hely van. tele tirpák gyökerekkel meg bagófüsttel. Szórakozni ide már emberek nem nagyon járnak CG-re. :/

Szal hamarosan bele kell kóstoljak az sh netes cuccba. Nl 50 lesz 4 max.