2020. február 7., péntek

Áldemokrácia

Már egy pár éve mondogatom az ismerőseimnek, hogy nagyon hasonló a szitu ahhoz ami 500 éve is volt, csak szebb ruhába van öltöztetve, és a technológiának köszönhetően ezerszer jobb a sorsunk nekünk parasztoknak. De a lényeg ugyan az. Vannak a gazdag emberek, akik beleszületnek abba, hogy 2 házuk van meg vállalkozás meg kapcsolat, hogy két szó alatt több lehetősége legyen 100x annyi pénzt csinálni mint a maradék 99%-nak, vagy örökölnek valamit és a papa cége ami miatt a papa milliárdos volt átveszi, és fossa magából a pénzt, mert a pénz mindig pénzt szül, és ha van 50 misid nem tudsz (csak ha nagyon hülye vagy) nem pénzt gyártani belőle.( meg vagyunk mi, az igahúzó parasztok.)

Aztán meg lenyilatkozzák, hogy mennyire kurvára sokat güriztek érte, amire a jogos visszakérdezés az, hogy akkor az ovónő az ovodában nem dolgozik olyan keményen mint te? Sőt ha neked a jövedelmed mondjuk 10x annyi mint neki, akkor te most 10x olyan keményen dolgozol......or the whole fucking system is rigged?!

Szóval parasztok vagyunk és vannak a nemesek akik uralják az egész világot ugyan úgy mint régen és egy ideig jól volt ez bújtatva a demokrácia álarca mögé, de mostanra már letagadhatatlan mértékben és arcátlan módon látható a korrupció és az, hogy vannak a nemesek meg a parasztok. Akikre vonatkoznak a törvények és akikre nem. Akik megtehetnek és elérhetnek bármit és akik nem. Hoztam példát bel- és külföldről is.




Kezdjük talán itthonról. A kormány elnémít minden hangot ami kritizálja. Nem kell nagyon messzire menni, megnézni, hogy az elmúlt pár évben hogyan semmisítették meg a médiát ami a kormányt kritizálta, és hogyan ültettek minden döntő pozícióba csatlósokat. Nem véletlenül jön az Eu, hogy magyarországon diktatúra van. Ezt jobban csak nagyon hosszasan lehetne fejtegetni, aki legyint rá "hogy már megint valaki aki ezt mondogatja" talán nézzen utána, hogy mit és miért is pontosan. Bár az ignoráns barmokat sose lehet megváltoztatni, szal....anyways.

(rakok kattintható likeket is, de be is nyomom a blogba is a videót, ha nem lehet akkor meg csak URL-t, ha valaki ki akarja másolni magának)

Her Diktator!




Ebben a videóban egy osztrák fickó mondja el elég részletesen, hogy hogyan is baszták meg a szólás szabadságát magyarországon. Felirat kb 1 perccel a kezdés utántól van, be lehet alul kapcsolni:

Link




Van még másik ékes magyar példa is. Ebben a cikkben arról van szó röviden, hogy megkúrják azokat az újságírókat, akik lehozzák a milliárdosok neveit!!!! Nem tudhatod meg, hogy kik azok a cégtulajdonosok, akiknek az állam milliárdos beruházásokat ad. Totál és 100%os korrupció. De mivel a kezükben van szó szerint minden igazgatási hatalom egyedül a fáklya meg a vasvilla szavát értenék.

Link a cikkhez


Folytassuk a vándorcirkuszt Európában. Angliában már rengeteg bullshit sztori kapott napvilágot, hogy embereket kurogatnak, és erőszakolnak végig a bírósági örlögépén, ahol ha nincsenek százezreid vagy millióid jogod sincsen és úgy darálnak be mint egy állig felfegyverzett amerikai katona, a 12 éves "terroristát" (saját országában és otthonában)
Szóval olyanokért hogy azt mondod a rendőr lóra, hogy gay, meg mert megtanítod a kutyádat náci karlendítést imitálni, meg mert kiraksz az üzletedbe a TV-re a bibliából részletet, jön a bírság, a meghurcoltatás néha a bilincs és ha nem fizetsz akkor meg a tuti börtön.

A legutóbbi ilyen egy Brit kritikus és újságírót ért Johnatan Pie. Marha jó cuccai vannak youtube-on. Csinált egy paródiát....mondom én hogy paródia amikor kb igaz elbeszélése a történteknek, amit vele csináltak csak azért mert a józan ész oldalán áll ki, és nem elfogadja a narratívákat hanem megkérdőjelezi azokat.
:D Most hogy leírom baromira hasonlít az én helyzetemre és hányadtatásaimra is.

Itt a videó




És persze vannak ezek a publikus arcok akik kiállnak a szólás szabadságáért, és bólogat mindenki, de a gépezetet senki nem állítja le és darálja befele az embereket, akiknek "nem jutott a publicitás reflektorfényéből" Így fogalmazott Rowan Atkinson akit en nagyon szeretek, vannak marha jó rövid színdarabjai is meg a sorozatok is. Én a rendőröset asszem jobban szeretem mint a Bean-t.

Nagyon tanulságos videó



Pattanjunk át a kövi kontinensre Amerikába. Most van az amcsi elnőkválasztás előválasztása, amikor a balosok (demokrata párt) kiválaszt egy jelöltet az indulóik közül. Végig szavaznak minden államban sorban, és aztán ha az mind megvan akkor mehet az 1v1 a Republikánus (jobbos) ember ellen, aki most az elnök, a shithead Trump.

Na most 4 éve is volt balhé mert a helyzet gyarkolatilag az, hogy van 1 darab jó, a jobbágyak által nagyon kedvelt demokrata jelölt, Bernie Sanders. 4 éve is indult és minden mérés azt mutatta, hogy leverte volna Trump-ot marha könnyen, de a saját pártja kikúrt vele, és csaltak ellene rengeteg helyen, és nagynehezen sikerült így épp hogy áttolni a Hilary-t a vonalon, aki aztán beszopta Trump ellen.

Na most a Bernie megint indul, és szisztematikusan, minden egyes média cég basztatja, lekicsinyli fikázza, és úgy tesznek mint ha egy hülye gyerek lenne akinek esélye sincs, és beleröhögnek a kamerába, hogy faszság minden amit mond, miközben ő az egyetlen jelölt aki olyan nagyon nagyon fontos dolgokat akar változtatni, ami a köz javát szolgálná, ami miatt rengetegen támogatják is. A közjó persze a földesuraknak gecire nem jó. El akarja érni a Bernie egyedül az államokban, hogy legyen....TB. Jah, ami nálunk van. Ha beteg vagy elmész a dokihoz, kapsz gyógyszert fizetsz érte 2 rókát és hazamész. Ez amcsiba nem így néz ki és ha elmész dokihoz akkor már ott vagy, hogy százezer, és még gyógyszert nem is írtak fel, ami sokszor többszázezres dolog. Csak egy példa, mert rengeteg van, ha mentőt kell hozzád hívni az majdnem 1 misidbe fog kerülni. Évente 30-40 EZER!!!! ember hal meg az USA-ban mert nincsen pénze orvosra, vagy kezelésre, vagy gyógyszerre.

Nah, most az első előválasztás megvolt Iowa-ban. Pár óra alatt le szokták számolni. Mit az isten már 4-5 napja nem megy az összeszámolás. Valahogy bazdmeg nem sikerül. Volt is egy telefonos applikáció amit egy demokrata párthoz közeli ember cége fejlesztett ki két hónappal a választás előtt és totál shady shit az egész, és bazeg, nem azokat az eredményeket hozza ki, amit a papíron rögzítettek helyben. Hallottál már ilyet. Várjál, nincs vége....

Ugye akkor gyorsan le kéne számolni a papírokat, de valamiért nem megy. Ül rajta a demokrata párt. Van most egy random új média által választott sokkal jobb jelölt mint a Bernie valaha is lehetne, mert az előtte fél éven át ajnározott fickó, Joe Biden halálosan befürdött. Nah most ez az új fickó Pete, neki van a második legtöbb szavazata, és úgy hozzák nyílvánosságra már napok óta, hogy "65% feldolgozottság után Pete stabilan vezet". ... majd most már több mint 24 órája "97%nál Pete vezet, bár kisebb az előnye" És már 3-4 napja nyilatkoztatják minden nemzeti tévében, hogy mekkora győztes és úgy csinálnak mint ha ez így lenne. A realitás meg a valóság nem számít! Csak és kizárólag a narratíva! Várjál van még.....

Hisz mi van avval a 3% al. Érdekes módon az a 3% hogy, hogynem pont azok a megyék (county-k) amikben a Bernie halálosan sok szavazatot kapott, de azt valahogy nem tudják még 5 nap után se feldolgozni, hogy kitegyék, és konkrétan ilyen grafikonokat tesznek ki hogy Pete 25.6% és Bernie 25.5% és halálra ki van emelve ugye hogy nyilván a Pete a győztes....Várjál van még

Mikor nyilvánosságra hoztak eredményeket, utána azt független emberek összevetették a papíron dokumentált dologgal és bazzzeeeg nem hinnéd. Kurvára hamisak voltak. Nem kicsit hanem nagyon. Mintha csak ezen dolgoztak volna napokig, hogy valahogy meghamisítsák. Totál nem hitted volna mi?! Várjál nincs vége....

Amikor aztán már nem lehetett napolni tovább, akkor ki kellett valahogy írni, hogy a Bernie nyert.....azt csak hiszed. Hirtelen megkérdőjelezték, hogy az a réteg, ahol az emberek 90%-a a Bernie-re szavazott (Fekák, csórók, bevándorlók) azoknak milyen alapon ér ugyan annyit a szavazatuk mint a normális embereknek. Vágesz?! És azóta sem hozták le a 100%-os eredményeket hivatalosan, és most nagyon mozgolódnak, hogy mégis valahogy a Pete-t hozzák ki győztesnek.

Kurva nagy szembeköpése ez a demokráciának, és ez mindig is így volt, csak most már annyira gecire arcátlan és nyilvános, hogy az fergeteges és most már a naív és hiszékeny birkák jelentős része is látja. Remélem, hogy az emberek tényleg villát meg fáklyát ragadnak ha tovább buziznak rajta, mert literally nincsen másik kiút az amcsiknak, ahogy amúgy a magyaroknak se, csak az amcsi elnökön múlik a világpolitika is és kurva fasza lenne ha egy normális elnök kerülne végre oda, nem egy háborús uszító, oligarha kiszolgáló valaki (elmúlt 3-4 elnök mind)....Volt már ilyen. Kapott pár golyót az arcába. Kenedy-nek hívták. Volt egy másik is, akivel a Bernie konkrétan az utcákon vonult, és a feketék és a szegények egyenjogúságát követelte MLK azaz Martin Luther King őt is, hogy hogy nem kinyírták....Szal ha nyer is a Bernie nem kizárt, hogy hirtelen szívrohamban meghal. De akkor égni fog a világ az biztos.

Itt egy jó példa arra, hogy mennyire arcátlan a média. Leírhatatlan tényleg. Az embernek fehér lesz az ökle tőle (hmm asszem angol kifejezés White knuckles, amikor úgy ökölbe szorul a kezed, hogy elkezd fehéredni)

Link
(rá kell nyomni alul, hogy legyen hangja a hangszóróra)
 https://twitter.com/i/status/1225485998295003137

 Szal itt tart a világ mindenhol. A többi hely az vagy hercegség és szó szerint van a nemesség meg az alárendelt szartúrók (arab országok) vagy diktatúra van (Kína, oroszország) és ölik azokat akik szembe mennek az állammal.

Kis frusztráció ventilláció:

Egy jótanács így a végére, hogy mégis legyen valami valódi életbeli, akár holnap megléphető dolog is az egészben. Hogy ellenőrizni tudjátok, hogy jobbágyak vagytok-e (hint: azok vagytok). Nézzétek meg, hogy mennyit termeltek (mennyit fizetnek a vevők akiket kiszolgáltok, vagy mennyi értéket állítotok elő) és vessétek össze a fizetésetekkel, és realizáljátok, hogy gecire ki vagytok használva. Aztán 99%otok kussol majd tovább mert rabszolga lelkű és bele van nevelve a csicskaság (ezt persze magának szinte senki nem fogja beismerni, hanem majd igazolja a szar helyzetét ahogy mindig, és felveszi az áldozati pózt) és lesz pár aki talán lép azért, hogy jobb helyzetbe kerüljön és oda megy a főnökhöz fizetésemelésért, vagy otthagyja a helyet ahol kihasználják arcátlanul, és keres egy jobbat.

G, out.