2011. június 23., csütörtök

Fucked

Igazi pofára esés :S Most ez nem önfényezős bejegyzés lesz, hanem kő kemény igazság...mert jah én is ember vagyok.

Ma elbasztam egy party-t. Túlságosan sokat akarok blöffölni ez nagy hibám. Igaz, hogy a spot olyan volt hogy csak egyetlen egy lap kombó adhatja meg de az volt. Teljesen felesleges play...

Mióta 100k val járok 50 buy in 50 reload amikor érzem, baromi szarul teljesítek. Azt vettem észre, ha vesztek szinte kizárólag 100k-t bukok mert elmegy mind. Vagy mert halálra ítélt napom van, vagy mert kiblöffölöm magam (még ha halálosan jól megfigyelt dolgokon is alapul) és egyszerűen mikor 50-60k ra lemegyek úgy érzem elvesztettem az egészet ami elég szánalmas.

Persze van ellenpélda mikor 100 ról 20 onnan 170 onnan végül 133 de....

Úgy érzem sokkal jobban ment a 100-200 mikor csak 50 el toltam, úgyhogy vissza kell vegyek a dologból és tolom 50 only-val. Addig bejött, hát most is menni fog.

Emellett asszem rendkívül rossz lapjárásom van. 3 ból két setet foldolnom kell. Minden KK-m elvérzik showdown-ba ha épp nem kell dobnom (legutóbbi flop 3bet után 62 662-t kapott) az AA-im ugyan ilyen halottak. AK-t csak mesébe látok. AQ ra szokásos "király kicsi kicsi" És ha néha telibe is vág a flop valahogy a mega multyway potokba se akad egyetlen egy ember sem akinek lenne valamilye amivel megadna egy vagy két betet ami gáz.

Gyanakszom arra is, hogy nagyon detramentális a dolognak, hogy csak ez az egyetlen hely van ami legális kb és játék is van. És sajnos geci sok a feszes fasz. Egy részük teljesen gyógyíthatatlan, képtelen readelni vagy következtetéseket levonni, esetleg megfigyelni. Csukott szemmel tolják 1-es szinten csak a saját lapom. A másik fele olyan tight hogy kiülős de nekem meg ad elég sok mindent. Volt legutóbb egy ilyen"ütközés" ahol 40k-t betettünk fejenként. Hatalmas ütközés volt egy TPTK-ja LOL! Na ez jó, csak nem nagyon sikerül semmilyen helyzetbe kerülnöm.

Nem tudom pontosan hol áll a fejem, hogy mi az ami rossz. hogy most én lettem tényleg türelmetlen nyomorék (ezt orvosolandó lesz a napi limit csökkentése) vagy ennyire tényleg ocsmányul szar a lapjárásom. Vagy ennyire beton lett mindenki, vagy a háromnak valami olyan spéci keveréke ami megfoghatatlan :S Szenvedés az tuti.

Nagyon erősen elgondolkoztam az alternatív lehetőségen ami egy hosszabb Bécsi kiruccanás volna. Egészen távlati megoldásokra is gondoltam, mert most már lassan két hónapja úgy érzem halott vagyok a kártyába.


Nem tudom még mit tegyek, megvitatom még jópár emberrel és írom, ha jutok valamire.