2008. május 21., szerda

Szép javítás

Voltam live.
Első nekifutásra nagyon nem ment. Card dead voltam és emellett hulla fáradt is. Feláltam -6k val.
Beszélgettem Krecsivel, aztán míg tolta az 1 órás sessiönjét (mint osztó ugye) addig toltam egy kis flippert meg brownie-t a Burgerben.
Aztán beszélgettünk még egy fél órát ami a break-je és utáa menni készültem, épp hívtam a taxit, de megfogott az üres hely látványa. Hirtelen feltöltődve éreztem magam és ready for battle. Tight uncsi játékra. (az első kis sessiönbe nagyon szar volt az asztal no eksönnel ezért is álltam fel)
Hát elég hamar elhúzott az összes feszes pöcs (sry) és maradtunk 5en. Über short table. Előtte még rebuyoltam magam 10 mellé még 20at hogy ne pattogjanak velem a félig agro félig kamikaze playerek. Meg is tette a hatását.
Aztán AK-t találtam hosszú dobálózások után, ugyan is 5 playeres asztalhoz való lapokat sem kaptam. Egy standard "agro" emelt szokásos 400 körülit, erre egyik haverom 3k ig tolta. Na én azon agyaltam, hogy ez most vagy move, vagy valsz JJ-AA és Ak is. Hát bevállaltam hogy talán nem AA 5ös asztalon visszaemeltem AK val. Gyk all inre tettem 10k ig. AA volt. De floppon ha csak callolok (ami sztem elég alap) nehéz dolgom lett volna mivel K magas lett a board.
Ezek után bele futottam a kamikáze agró poki párjába...jah igen már csak 4 személyes asztal. 88 al pf emelek 500 at amit reraisel 2k ra. Adtam flop 97x és all int tolt 7k ig...dobtam. 1010 volt nálla.
Utána 5 főnél 88al floppoltam egy 528 as 2 szines floppot. Hívok 1k-t amire jön egy miniraise az új playától. Na mondom zsír ez valsz nem flös lesz. Turn 9es 3. kör. Csek calloltam a 2k-t river J. Csek calloltam még 2k-t 99 volt. És mondta, hogy nem dobta volna el ha rátolom se.
(jah volt egy tök jó readem még az első rövid szesönbe, mikor a csávó kikapott egy idiótától aki pikk színre drawingolt. Kövi hand ellenem a csávó aki kikapott és tudtam, hogy pik flush draw-ja van és nem tudok akkorát emelni, hogy eldobja (nem volt csak egy 2nd párom) így elcsekkeltem. Végén mondta, hogy jah ezek után simán megadta volna (csak 4k volt előtte) és tudtam is hogy így van. Riverre leesett neki egy nagyobb pár)
Szal itt fel voltam készülve, hogy beszívtam minden hülye ütközést és bye bye a pénznek -200$ hát egyszer rossz széria is kell. És akko volt egy olyan hogy A10 el limp raise-t csináltam. Limpeltem előről, 2 call egy raise 1500, 2 call én all int toltam a maradék 9 k val. Mögöttem limper call, raiser dob, egy vietnámi insta call. Limper AK vietnámi K10. Ak nak 3-4 k ja volt szal side pottal nyertem :)
Aztán innen sikerült felállnom.
Kaptam egy JJ-t (best poket pár a 7 órás sessiön alatt) és reraiseltem preflop (jah ez már meg a limp raise is 9 fős table) 400 at 2k ra toltam. Jött egy limp call (aki az előző leírásban is emelt 1500 ig és dobta aztán) Agyalt és megadta, meg egy fish is. Flop Q high. Csávó all int megy 8k. Fish dob. Mondom bazz, ez sztem tuti nm Q pár, hanem valami kis kripli poket pár. megadtam. 88 volt kivittem.
Aztán A vietnámit sikerült elkapni. 34s vakon. Emeltem 350 ig amire volt 3 call így megadtam. Flop 34K 2 káró. CSekkelem. Vietnámi hív 1500 at én 5-6k ig emeltem. Ő all int nyomott 20k ig. Gondoltam, hogy rám fogja tolni mert ő is agro kamikáze volt. AA ra tettem igazából maximum,
vagy vmi hülye húzóra amit über semi blöfföl majd jól. Az is volt Lyukas straight flush draw. Megúsztam. A végén a -28k ból sikerült +6,5k-t csinálni ami nem sok plusz, de hatalmas javítás.
Jó volt.
Megint holtponton túli pókert toltam mert pont most van 24 órája hogy fent vagyok, és egyre jobban megy. Teljesen tiszta a gondolkodásom is, nagyon sok óra után is és ez tök pozitív. Örülök az eredménynek.
Toltam még neten amúgy Omahát és az is plusszos lett, kitartottak a lapjaim.
Limp raiseltem A8sA6o val. Amit ketten adtak. Flopra flössöm lett. Behívtam potot és jött egy muki, valami teljesen gábri lappal, szal igazából nem kitartottam, hanem hülye volt. Tetszik egyre jobban az Omi :D