2008. április 5., szombat

Márc+gay things

Tele van a faszom az összes gecó pókerrel. Nem zavar ha másnak jó meg az se ha mindenkinek körülöttem, az zavar, hogy nekem egy kicsit sem.

First thigs first Márc zárás:450$ Ocean
90kHUF LIVE
CAke730$ a nulla—714$
750$ PKR Original---1075$
Ocean(original 590€)---610€

+1340$+
Ennyi

Megfelelő nl50$ en

Hogy miért van tele a púpom. Első körön történik az live hogy floppolok 2x setet. 3 out majd egy runner runner ver szájba. " over párom is volt. Egyik KK amit q58 as floppon jónak hittem. Tévedés, Q5 leszopatott. Másik JJ. MEgér egy misét. Előről emelek 1000ig. rögtön mögöttem tight playa miniraisel 2k ig. 5 call!!!! én csak megadom, fosva mr tight tol. Flop 339 két kör. Elcsekkelem, hogy meglássam mi a pálya. Tight is csekkel. Egy manus all int tol 12k ig. Körfold én jövök ekkor látom hogy tight manus bedobja körn kívül. Na mondom mi a rákos nyavaja. A csávónál lehetett pár dolog. Mi az ami nem lehetett nála: KK AA 3x. Ezen kívül bármi: 1010, QQ, 2kör, 9x...Rgo 1 kombót nem verek QQ-t. Megadtam és QQ volt nálla.
Mindezek mellett read parádét tartottam és olyan spot on voltam, hogy minden jelentősebb handben bemondtam az emberkék lapjait. annyit értem el vele hogy egy AK kamu all int meg tudtam fogni egy Q9 9es pár és fdraw-val. Ennyi. De durva volt, hogy mennyire ment és mégse nyertem semmit, sőt sokat buktam.

Net. Ua mint élő. Megint over párom van draw megint rámteszi és megint jön neki. Omahában 1 outtal szivattak le 400$ as potba. Nem durva...

Tournamentek. eddig 5 omaha touron indultam. 1x kiestem hamar. 3x eljutottam nagyon közel az itm hez de kiestem mindíg 3-4 hellyel előtte és egyszer meg ITM ig. Short asztalok. Bubble 45 perces volt egyik asztalon 3 másikon 4 player. Ft-n természetesen idióta CL kimakizott, de hát 5. voltam csippek szerint 5. is lettem, nem hztiztem sokat.
Behoztam még egy SH holdemet itm re de az se volt az igazi. 3 óra alatt JJ volt a best handem 1x amúgy AK is 1x volt Aq 0db. Csoda hogy elvittem addig.

Eh, elég rákos ez így.

Azért járok élőzni mert ott vannak a haverok és a barátok. Ma is fogok menni, de előtérben hagyom azt hogy aki épp break-en van avval beszélgetek és majd játszok ha kedvem van.