2009. június 18., csütörtök

Mastor

Már régen volt ilyen bejegyzés.

500-500aztam. Sokat változik a live póker is. Egyre egyre több a regular és most kezd igazán kijönni a neten szerzett tudás előnye, amit a regular live CG-sek nem ismernek, vagy csak részben és simán, vissza lehet játszani ellenük.

Röviden összegezve, volt egy rossz river blöfföm 30k ért.

Volt egy olyna hogy a csóka 2,5k-t akart hívni de véletlen másik zsetont tett be és 10,5-öt hívot, amire 40ig emeltem (még maradt 8am...) és rátette QTo val.. szép volt. Persze nyert vele.

Volt 4-5 db AK-m. 1el nyertem egy kis potot a többivel mind buktam.

Volt 3 db QQ-m. Egyikre A magas floppot kaptam. A másikból az egyik AA ba futott és már preflop is éreztem az emelésen hogy bűzlik, és 1v1 be dobtam 9 high floppon. A másik QQ-m a változatosság kedvéért 1v1 be AA ba futott. Preflop dobtam.

VOlt olyan, hogy AKs-t dobtam preflop egy sima 4k emelésem re 2 call és egy squeeze raise 16k ellen, mert tudtam hogy max coin flip. TOm ez így leírva nem nagy show, de megnézném ki az aki 2-300BB deep CG-ben eldob preflop egy AKs-t :) Nem volt rossz dobás az se persze.

Volt egy szetem amit ki tudtam fizetttetni mert slowplayelte a KK-t preflop. A master play az volt, hogy 3 way potba elcsekkeltem előről egy 8 2 5 két pikkes boardon. Volt egy hívás 5k ig amire jött egy réz 15 ig. Csak megadtam, és tudtam, hogy itt turnon is hívni fog ha csak nem a flös lap esik. Adtam neki esélyt :D Turn Q. Csekkeltem betett 25k-t én rányomtam maradékot kb 45-50 körül adta és kitartottam :)

A többi meg a lopások cbetek, master blöffök, readek, heroe callok meg a kicsit kapisgálók ellen a vissza durrantás. Ellenü kicsit gutsy-bb játékot kell alkalmazni, de ha jól porciózod akkor megy.

Szóval, Kiblöfföltem a kiblöffölhetetlent, value betetletem a value betelhetetlent és eldobtam az eldobhatatlant.

Jah így lett amúgy 100+

(kellett már egy ilyen bejegyzés sry. Majd írok rendeset is eztán)

Úgy érzem van mit keresnem azért ebben a játékban, 3 bustot kerültem el legalább simán a telles readeléssel. Nah végre éreztem.