2011. január 22., szombat

Összetörve

Összetörtek lelkileg. Igen pókerben.

Az volt a baromi nagy terv, hogy naponta játszok két sessiönt. Hülyén hangzik, de addig, amíg nincs meg sessiönönként az egy beülő. Ha 5 perc akkor annyi, ha 4 óra akkor annyi.

Gyönyörűen ment minden, persze egyre nehezebben. De nem azért mert kiismertek, mert nem a regek húztak le.

Most betelt a pohár. Tegnap még sikerül -3BI ről visszahozni. Volt benne egy két rossz megadás riveren de igazából a pénz ott ment el mikor 3as allinbe le 2 outoltak, meg aztán megint le 2 outoltak. Utána azért volt eg ykis mákom nekem is, csóka aki vissza 4 betelgetett rám D ről többször is, mikor 3 beteltem vakról, betettük. Nálam QQ és jött.

Aztán jött a mai nap, az abszolút hihetetlenség, és mivel realizáltam, hogy min jár az agyam úgy döntöttem, hogy befogom a pofám, nem lesz véleményem az élő pókerről, megyek és tolom mint egy rabszolga, mert különben nem lesz pénzem.

A mostani sessiön tartott másfél óráig. a 5. beülő bukása után feladtam. Nem volt all in showdownom ami rossz lett volna. És volt ez intenzív utolsó negyed óra amikor kezdtem tényleg azt érezni, hogy becsavarodok. Vágod hogy megyek gyogyóba. Hogy sírni tudnék, és hogy meg akarok halni.

Nem tudom, hogy hol kezdődött. Talán mikor a csávó UTG potol 1 call én squeezelem őket sconnal. A csóka megad. alacsony flop. Checkel cbetelek. Turn K checkkel 2 barellezek. Megadja, mondom ok akkor jobb. Vagy kézbe pár, vagy K de jobb. Feladtam Mutat 25o! 1 pár kettes. Ezt hogy? Sose játszottunk ez előtt! Nem volt infója. Hogy adhatta meg a 2. hívást?

Utána jött az új beülő, all in shove az én 3x emre. Callolom AK val. 3 out A3 ellen.

Mióta tolom rengeteg pénzt raktam úgy be, hogy Cbetelem pl az AQs-t turnre jön a jolly, ami vagy egy flushdraw-t jelent, vagy még egy lyuuksort is mindemellé. 100% ban misseltem. 1x jött le úgy a sor hogy nyertem. Rengetegszer jött a turnre a jolly és egyetlen egy szent alkalommal se sikerült összerakni. Mind1 rettenetes volt, ennek ellenére nyerő voltam addig.

A legeslegutolsó amin meghaltam, 67s el 3 bet squeezelek 2$ ra 8. callol mind a kettő. Flop 456. 2 check, én bet 17. 1 fold egy raise all in 33!!!. Turnon megölt.

kész feladtam. Nem bírom. Emellett, hogy igazán keserű legyen:

Barátnőm smsezni szeretne éppen velem mert unatkozik a melóhelyen. Nem tudom valamiért kifejezni magam jó v nem tudom mi van, hogy nem szeretek msn ezni, telefonon "tartalmas" beszélgetést folytanti, és smsezni sem. Főleg nem úgy, ha még aznap amúgy is találkozunk. Persze jön a sav, hogy de neki jól esne, de ezzel most mit kezdjek? Próbáltam neki sok sms-t írni (mindeközben éppen tépték az agyamat tönkre pókerem a fentebb írtakkal) és próbálok nyugodt maradni fejben, hogy elmagyarázzam neki, hogy épp játszok, hogy amúgy is talizunk este, és hogy Bécset hogy lehetne sms be össszefoglalni. Kapom rá vissza a lelki savat, hogy érezzem magam jó szarul és legyen bűntudatom. Kurva geci életbe ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSS

Miután a 33 a 67 nagyobb pár, nagyobb sorhúzómat ugye leverik. Felállok agép elől. Hitetlenkedve magyarázok amgamnak. De nem hangosan, és igen 1-2 "a jó kurva anyád" van benne, de nem ömledezős káromkodás jön a fater, és elkezdi amgyarázni, hogy dilinyós vagyok, hogy hülye vagyok, hogy nem látom, hogy nem megy? Mondom mi nem megy? 80% okra rakom be a pénzt perfectül megy csak éppen mindig lemákolnak. És mondja tovább!!!!! Vágod, pont erre volt szükségem, miközben ideg roncs vagyok, kapom a lelki sanyargatást, hogy rosszul érezzem magam, utána a fater is el kezdi forgatni bennem a kést, hogy nem megy, meg hogy igen ez van és higgyem el le fog mákolni huszonharmadjára is. Ájjak le, kussoljak el, meg haggyam abba.

Oké elvonultam 10 percre a sötétbe próbálom tovább írni ami történik:

Ami most betette, hogy jönn még egy sms hogy "oké úgy érzékelem akkor majd ezt is este beszéljük meg". Kész elszakadt a cérna még egy vonalon.

Tisztára úgy érzem, hogy nekem tökéletesnek kell lennem- Vágod? Össze vissza anyázik mindenki a világban, az utcán, a póker teremben, a fater ithon rengeteget. Én egyszer kicsit kiborulok a net előtt és szarrá szednek. Ehhez még hozzá jön az, hogy a munkámban maximálisan megtorolják a legkisebb hibát is, tehát ha ott hibázok, vesztek rengeteg pénzt, és elég egy hosszú 8 óra végén 1 hiba (ha isten úgy adja, hogy nem épp lemákolnak, ami még egy jó szorzó az őrület felé ilyenkor) és minden elúszott. És akkor most kicsit nem vagyok csak olyan, mint amilyennek akönyvbe kell lenni és sav. Emellett meg nem tudok smsezni meg telefonálni emrt sose tudtam úgy ahogy elvárták tőle (ebből már volt máskor is ügy csajszival aki nem is a barátnőm volt csak jóbarát) és azonnal jön a megtorlás, hogy nem adom meg amire vágyik, és kapo maz ívet, hogy igazán szarul érezzem magam. És én meg hülye vagyok és még mindig azon agyalok, hogy hogyan tudnám úgy megoldani, hogy ne sértsek meg senkit, és mindenki megértsen mindent.

Mit mondjak neki? Tudom, hogy nem sejtheti, hogy éppen összeomlok agyilag, de mit mondjak neki? (tudom nem lesz aktuális mire olvassátok) Most nincs kedvem létezni se, éppen úgy érzem mindenki cserbe hagyott akire számíthatok és tök egyedül vagyok. Nem akarom megbántani, vagy érzelmileg sanyargatni, hogy ma akkor inkább ne is találkozzunk mert meg kéne beszélni. De hogy? Mikor mondtam már neki, hogy nem szeretek sms msn meg telózni és nem csak nem szeretek nem is tudok. Tartalmas beszélgetésre sms re vágyik. De hogy adjam meg neki? MIlyen az. Én nem tudok sms és telefonon keresztül olyan lenni. Mit tegyek? nem is ömleszthetem rá, hogy még ő se támogat, mert mit tehetne vele csak bántaná az érzés. Úgy érzem nincs jó megoldás.

A fateros rész is szenzációs volt, és mondta mondta mondta, hogy én vagyok a hülye. Annyit sikerült elérnem, hogy ne örjöngésbe törjek ki, az őrültek higgat hangján mondtam neki, hogy haggyuk, úgy se fogja megérteni, inkább ne szóljunk egymáshoz. Persze elsőre ez se volt elég és folytatta. Aztán elhúzott a faszba a muterral együtt valahová bulizni, ami azért fokozta a dolgokat mert 1. muter kussolt és gecire nem védett meg, pedig úgy hiszem ő érti ezt. Kettő elhúztak és tiszta sötét a lakás .úgy érzem mintha a fejembe lennék bezárva.

Ez gyönyörűen összekombinálódott, plussz az ismét immár három hetes bukószéria live és meg van arecept a katasztrófára. Jelenleg nem tudom mit csináljak.

Azt tudom, hogy vissza az élő robothoz, mert ott 4 év alatt soha nem akadtam ki ennyire, és soha nem volt ennyi szar mint neten ez alatt a 4 nap alatt amit aktívan nyomtam.

A mai napom azt hiszem az lesz, hogy megkérem a barátnőmet, hogy értse meg, hogy agyi leolvadásom van, szükségem van egy kis időre, hogy össze szedjem magamat a porból, és majd holnap találkozunk és beszélünk, de ma nem lennék rá alkalmas. Ami a faterékat illeti, semmi többet nem mesélek nekik a pókerről. Feladtam ezt a csatát, hogy megértessem és elfogadtassam velük. nincs tovább hisznek és mondanak amit akarnak ilyen téren. Ha pókerről van szó ignorálom őket bármit is mondjanak vagy gondoljanak.

Remélem megoldódik.


Bécsről meg annyit, hogy nem hiszem jelenleg, hogy menni fogok többet. Jó a játék, de ha nem bankrollol valaki mondjuk úgy, hogy adja az €-t és a nyereményem felét megkapja (és 98% hogy nincs ilyen) akkor nem megyek, mert túl nagy a kilengés és túl ritkán tudnék menni, é nincs hozzá BR-em, pedig mérföldekre verem a mezőnyt.

Fasza

Kimászás indul.

Fák

Fuck! (magyarul fák)

300 kilóméter 3 óra, 3 bad beat és 3 cooler 3 óra, 300 kilóméter megint három óra. -550€ GG
Elfelejtett lecsekkelt parkolójegy ticket...3€ <---- Biggest coooler ever!
Amúgy jah hárman voltunk az egy HÁRMAS suzukimban :D