2019. június 2., vasárnap

Zs a Próféta

Leírom a mostani kabaré viszonyomat a pókerrel ilyen összegzésnek így utoljára, hogy mi volt az egész, és mi most.

10 évig toltam ugye. Megéldegéltem belőle. Mindig peches voltam benne, ezt a grafikonok is bizonyítják, meg a matek, de azért mégis ment. Aztán egyre durvult szerintem ez a faktor és megkeseredtem tőle, hogy a társam akivel eggyüt toltam euro ezreket nyert ott ahol én meg vesztettem megállás nélkül. Az aranybányák. És átbeszéltük a partykat és a vége mindig az volt, hogy "jah így kellett játszani, ez van majd kijön a hosszútáv"

Végül is kijön csak fucked up módon. Van rajtam egy curse. 5 éve hagytam abba, és időnként szoktam tolni. Az van, hogy amikor egyedül tolom geci balszerencsés szarjankó vagyok. De ilyen, "nocsak van 10%-a....Nocsak lejött neki" és ez megy újra és újra és újra ismétlődik, és nem számít, hogy 10 ból 9 et kéne nyernem, mert nem nyerek.

Amikor viszont együtt játszok valakivel, vagy csak simán bankrollol egy versenyre, akkor meg halálra nyerem magam. Emlékszem Zs back to back bankrollolt két versenyen, ami a heti legnagyobb volt odakint, és mind a kettőt behúztam. Egyedül soha nem ment. Atkával is ha együtt toljuk irreálisan jól megy, aztán mivel a skill 80%át én viszem bele mindig fellelkesülök, hogy ezt tudnám soloba is tolni jobb profitért azonnal jön a reality check, hogy nop. Matek nem számít. Predeterminált az életem ezen része és ha befosok akkor se fogok kimászni belőle.

Geci nehéz ezt elfogadni, mert annyi évet és energiát raktam bele, de minden alkalommal bizonyítják a számok, hogy a számok semmit nem jelentenek mert hát "jaj de kevés esélye volt és nézd már megint megtörtént, és megint...nahááááát"

Na de ezen vagyok a mai napon is túl. Lereadeljük a csávót, utána becsapdázzuk, megadjuk a hero callt, perfect a mutatás és jaaaaaj 6% os 3 out. Jaaaaj megint 5 perc mulva, jajjj de kár try fucking again.

Nem tudom miért nem tudom elengedni ezt az egészet. Sunken cost fallacy valszeg, azon kívül meg azért mert szimplán nyereséges vagyok benne elvileg, és minden statisztika azt mutatja hogy annak kene lennem de megse vagyok az, mert fuck math.

De mellette meg mégis az vagyok mert amikor meg az Atkával toljuk akkor meg halálra nyerjük magunkat. Vajon avval hogy leírom ez megszűnik? Nemhiszem mert a másik felét már leírtam csomószor és még mindig van XD Mind1 a mostani kocsimat is egy ilyen 1 hónapos rampage-ből vettem, meg ő is összenyert annyit tiszta joke az is. Igazából felszakad az általam realitásnak vélt fátyol annyira egyértelműnek tűnik, hogy manipulált az életem ezen aspektusa. Weird, nem tudok hirtelen mit kezdeni evvel.

Zs pedig előre megmondta mi lesz, mert mindig ugyan az van, belelkesedek, jogosan, ott a skill, aztán minden eredmény elmarad, porrá zúzódás a balszerencse malmán aztán kiábrándulás. 

Szal pokerről nem fogok többet írni max említőlegesen, hogy jah lementem versenyezni.