2019. július 30., kedd

Miért kell harcolni a hamis narratívák ellen! Egy hülye cikk vitatása

Asszem állást kell foglalnom egy kérdésben, mert túl sokszor látom felmerülni. Random post a facebook-on, de egy magát értelmesnek álcázó cikk, amit szeretnék boncolgatni.

Agyaltam, hogy egyáltalán megírjam-e ezt, mert az ilyen dolog mindig azt eredményezi, hogy leírja az ember, aztán 10 év múlva előveszik, hogy "látod mit mondtál 10 éve te paraszt...." és aztán úgy viselkednek, mint ha ezt hangosan kiabálná minden nap, és nem csak egy érdekes okfejtés lenne, vagy másoknál egy ilyen eldobható 2 soros tweet....

Ami miatt úgy döntöttem, hogy még is megírom, az egyrészt az, hogy szerintem teljesen vállalható az álláspont, az, hogy beszélni kell róla, mert nem lehet csendben elhallgatva tűrni csak az egyik oldal narratívájának a terjedését anélkül, hogy azt megkérdőjeleznénk különböző oldalakról.

A Disclaimerjeim: Én soha nem csináltam semmi hasonlót, se nem elítélem se nem támogatom ebben a postban. Rengeteg helyen jártam, ahol rengeteg dolgot láttam, és az ott elfogadott, vagy nem elfogadott dolgok alapján próbálok meg alkotni gondolatokat, és felvetni kérdéseket, esetleg megvilágítani részeket, amik direkt ki vannak hagyva a beszélgetésből, és ez által ferdül az igazság.

Végig olvastam a cikket
https://wmn.hu/ugy/51160-biztos-egy-hableany-volt--egy-szexualis-zaklatas-vadjanak-es-bocsanatkeresenek-margojara
és jegyzetelgettem. Nagyon látszik, hogy ez egy totál véleményt befolyásolni próbáló cikk, mert nem semlegesen áll a dolgokhoz, és totálisan egyoldalúan prezentálja a helyzetet. Tökéletesen megmutatja a modern SJW-ség működését, és demonstrálja az agendáját. "minden férfi bűnös, és csak a nők az áldozatok. Tökéletesen reprezentálja ezt az utolsó pár mondat:

"...miért gond idegen nők fenekét csapkodni."
"De: a bűnbánat feltétele a bűntudat. Ezen kell még dolgoznunk."

Ezek alapján csak a nők seggét gáz csapkodni, és nyilván a férfiak (hiszen nők seggének csapkodásáról van szó) meg még el se érték azt a szintet, hogy felfogják hogy bűnösök, és ezt beléjük kell verni minden eszközzel!!

Továbbá átérződik az egész cikken, hogy mit akar elhitetni az olvasóval, hogy mit akar, hogy érezzen a "fogyasztója" ennek a cikknek. Mert semmi féle sajtótól elvárható semlegesség nem figyelhető meg benne. Van egy jól megfigyelhető agenda: A férfi bűnös és a nő áldozat. Külön tetszik, hogy ilyen tipikus passzív aggresszív stílusba felsorolja hogy mit "nem" kéne csinálni, de azért mégis milyen tré amit csinál ez a férfi. Szal neeem mondom hogy fel kéne kötni, meg kéne korbácsolni, vagy akár csak szembe köpni, de azért mégis csak kéne tenni valamit vele, azt meg akkor döntsétek el ti olvasók hogy mit (és véletlenül se befolyásoljon a felsorolt általam nyilván valóan preferált módszer)

"Túl azon, hogy – amennyiben az eset valóban ennyi volt, amennyiről Kenderesi és a hírek szólnak – az úszót csakugyan nem kéne megkövezni, eltiltani, érmeit visszavenni, és főleg nem kéne a nemi erőszakért elítélt Kiss Lászlóhoz hasonlítani, azért akad itt némi elgondolkodnivaló."

Érted. Ízlelgesd csak a felsorolt rengetegséget. Nyilván azért írta le és szentelt neki ennyi karaktert mert nem ezt akarja csinálni. Hiszen ott van a végén, azért ezek közül egyiket se,  deeee azért gondolkozzál el rajta, hogy mégis mit kéne ha ezeket azért semmi képpen sem!

A következő problémám a cikkel a totál életszerűtlenség, és hamis párhuzamok. A példák amiket felhoz a nem elfogadott seggfogdosásra (amit persze úgy állít be mint ha elfogadott lenne, és később by the fucking way önmagának is beismeri, hogy faszságot beszél) azt hozza fel, hogy hát nyilván rendben gondolják a férfiak, ha az utcán menő rövid szoknyás csaj seggét megfogdosod meg a sztriptízbárban...amit aztán később leír, hogy a sztriptíz bárban ezért kibasznak...de azért nyilván a FÉRFIAK olyan egysejtűek, hogy ezt sem tudják és NYILVÁN ezt teszik mindenhol.

Never mind azt a tényt, hogy a férfiak jelentős többsége sose megy sztriptízbárba, és tört százalékuk jár csak rendszeresen. Legyen az a kép ezekről a disznókról a fejedben, hogy sztriptízbárba jár mind, csajok seggét fogdosni (még akkor is ha kitiltják onnan)

Kis random sor, ami szintén reprezentálja a (nem annyira) rejtett agendát: "mi az arányos retorzió, rendőrségi ügy, kézlevágás vagy csak egy ejnye-bejnye"

Mert nyilván a XXI. században Európában a kézlevágás egy olyan dolog ami mindenkinek az eszébe jut....jaaa nem, de most már jó ha az eszedbe jut, és úgy érzed, ha valaki tapizik, és az egy faszi, akkor akár le is lehet vágni a kezét, vagy ez egyáltalán felkerülhet a listára. Véletlen se azért, hogy a határt tologassuk. Aztán persze a jóízlés érdekében rakjunk mellé egy olyat is, amire mindenki fintorog, hogy azért ennél többet kéne "egy ejnye-bejnye". Hirtelen a kézlevágás akét opció közül közöelebb áll a reális opcióhoz! Normalizálása a szélsőségességnek!

Rekerestem a szexuális zaklatásra:

"Laws surrounding sexual harassment generally do not prohibit simple teasing, offhand comments, or minor isolated incidents" ...." harassment may be considered illegal when it is frequent or severe"

Fordítás:
"Jogszabályok a szexuális zaklatással kapcsolatban, nem tiltják az szimpla cukkolást, vagy az egyszerű beszólásokat, vagy az apró egyszer előforduló eseteket" ..." a zaklatást illegálisnak lehet tekinteni, ha az rendszeres, vagy súlyos"
*Source Wikipedia
**ezer helyen ezerféle leírás van, választottam azt ami a legelső volt, és ami elvileg a leginkább elfogadott a társadalom által, hiszen a wiki egy open dolog, amit az emberek írnak

Tehát: A zaklatás nem bűncselekmény! A rendszeres zaklatás az! Hoppá! Erről senki nem beszél. Gyökérség? Jah. Bűncselekmény? Nope! Ez meg fogja torpedózni az cikk érveléseinek egy jó részét de azért majd végig megyek rajta.

Nade, beszéljünk egy olyan részről amit a cikk ártatlanul kifelejt. Azokat a helyeket ahol kurvára szokás fogdosni a másikat. Ahol amúgy a csajok nagy része azért megy le, hogy felszedjen egy pasit, vagy azért, hogy ingyen italokra hivassa meg magát, vagy hogy csak simán golddiggerkedjen, vagy megdöntesse magát.

A tuc tuc helyek, ahol a vip szekció azért van, hogy drogozni és szopatni felvigyék a csajokat, és ezt mindegyik tudja aki felmegy. A hely ahová azért járnak le, hogy egy éjszakás kalandokba csöppenjenek. A hely ahol a pasik ÉS a csajok IS fogdossák egymást. Mert a hely erről szól. Nem én mondom, hanem a 20+ éves gyakorlati valóság. Ahogy az utcán nem fogdosod meg a másikat, úgy előfordul hogy bizonyos helyeken meg igen. Ha besétálsz egy vöröslámpás házba, you can bet your ass, hogy elözönlenek a csajok, "kéretlenül" kommentálni fognak, és még fizikai kontaktust is teremtenek majd veled! HOW DARE THEY?! Ja várjál ők csajok nekik lehet.

Persze, hogy rendben van, hogy összefogdosnak, meg odaszólnak neked, mert ezen a helyen ezt várod, és amikor a tuc tuc bárba mész, ott is ha körül nézel azt fogod látni, hogy egymás szájában lógnak az emberek (szószerint) meg azt, hogy ha  nem lenne rajtuk ruha azt hinnéd, hogy kufircolnak, mert erről szól ez a hely legtöbb helyen. Tuti van kivétel, de amiket én láttam azok ilyenek voltak. Nem véletlenül nem járok ilyen helyekre. JAJJ!!

Kicsúszott véletlenül a számon egy fontos dolog. Ha nem tetszik nem megyek oda, és hagyom azoknak akiknek ez tetszik, hogy folytassák amit tesznek, mert nincs jogom beleszólni. Ez egy koncepció amit az SJW-k nagyon könnyen elfelejtenek, és egy igen kritikuis pont, ahol a hipokráciájuk megfigyelhető, mert ugye arról papoplnak, hogy az én testem azt teszek vele amit ÉN akarok, addig be akarják tiltani, hogy más mit tehet a saját testével. Legjobb példa erre, hogy betiltották a Forma 1-ben a Grid Girl-öket. A jól kinéző cicababákat az autó versenyeknél a rajtrácson.
*Source https://www.washingtonpost.com/news/early-lead/wp/2018/02/01/pc-gone-mad-formula-1-bans-grid-girls-but-some-of-them-arent-happy-about-it/?noredirect=on&utm_term=.16823bcc9599

Es az a vicc, hogy közbe prédikálják a nők egyenjogúságát (inkább többlett jogúságát) és közben meg többi nő társaik jogait nyirbálják megfele, valahogyan még mindig az egyenjogúság (???) képében.

Ha már elkanyarodtam a cikktől akkor még egy hipokráciát szeretnék felfedni, ami ha nincsen vitatva hamar elfogadottá válik, és ezért harcolni kell ellene. A Kvóta. Direkt ellentétes példát fogok felhozni, hogy jobban érzékelhető legyen a hipokráciája.

A tanárok túlnyomó többsége nő. Nem véletlen. Aspirálnak jobban erre a területre, közelebb érzik a természetükhöz ezt az egészet. Ez tiszta biológia. Ebből következik, hogy átlagban ők jobban értenek ehhez a szakmához, és ha megnézed a 100 legjobbat minimum 99, de valszeg 100 nő lesz. De legyen kvóta az "igazságosság" nevében. Csináljuk azt, hogy egy suliban dolgozó 30 tanárnőből, csinálunk 20 tanárnőt és 10 férfi tanárt, mert az inkluzivitás nagyon fontos ugyebár. Tehát rugjunk ki 10 tanárnőt és vegyünk fel a helyükre kevésbé hatékony, és szakmáját értő férfi tanárt. Ne azt nézzük, hogy ki a legyjobb 30 ember akit fel tudunk venni tanárnak. Nezzük azt, hogy ki a legjobb 20 nő és 10 férfi. És habár az összesítő listán ahol nincsen szegregáció a 10 legjobb férfi csupán valahol a 100. hely környékén van, és szószerint van 90 másik jobb női tanár, le van szarva az a 90 másik (illetve 70 mert 20 at felveszünk) az nem számít, hogy van 70 jobb tanár ennél a 10 férfinél, mi a férfiakat fogjuk felvenni, mert "egyenlőség". A többi tanárnő meg bekaphatja, hogy nőnek született, és tolja fel a magasabb szintű tudását a seggébe.

Na ez a kvóta és ezért hipokrácia az egész, és többlett jog, és counter intuitive avval, hogy a legjobbak kerüljenek a pozíciókba. Meritokrácia?!....naaaah fuck that! Éljen a genderizmus!!!


Nagykanyarral visszatérnék a cikkhez.

A cikk írójának és általában az összes SJW-nek az a megrögzült tévhite, hogy mindenhez verbális beleeggyezés kell. Tehát mielőtt megöleled megkérdezed, mielőtt megérinted megkérdezed, mielőtt lesmárolod megkérdezed. Jah!
Ezen felül vannak az elborult esetek, amikor a verbális beleeggyezés megvan, de a nő másnap megbánás után meggondolja magát, és aztán azt harsogja, hogy megerőszakolták, és kiderül, hogy a fickónak, szondával kellett volna érkeznie, és két példányos szerződéssel, hogy kapcsolatba léphet a csajjal, aki hanyatt akarja dobni magát neki.

"Twenty-year-old Nikki Yovino, who police say had a sexual encounter with two players in Connecticut and later made false rape allegations so she wouldn't lose a potential boyfriend, was sentenced Thursday in Bridgeport Superior Court."
 *Source https://www.nbcconnecticut.com/news/local/Woman-Sentenced-to-Jail-for-False-Rape-Accusation-Rolls-Eyes-in-Court-491565291.html

Szóval visszatérve a beleeggyezésbe. A kommunikációnk túlnyomó többsége nonverbális. És ezért sose volt az, hogy  a fickó engedélyt kér szóban a csajtól a dolgokra. Egyrészt életszerűtlen, másrészt a legnagyobb kiábrándulást jelentené a legtöbb csajnak, kivéve az aberált SJW-k nek akiknek ez a wet dream-jük, hogy úgy kezelik őket mint valami felsőbrendű lény, akitől azért is elnézést kell kérni, ha akkor nézel rá amikor ő nem szeretné.....azt hiszed abszurd vagyok?!

A netflix-nél sexual harassment-nek számít ha valakire túl sokáig nézel!!!! Bazdmeeeg!! Érted?! Ezért kell, és KELL ellenálni az ilyen retardált cikkeknek, mert viszik a narratívát és tolják ki a határokat, hogy mi az elfogadható meg mi nem, és ilyen totál torz világba kerülünk tőlük szép lassan.
*Source https://www.entrepreneur.com/article/315280

Idáig fajulnak ezek a dolgok, és pontosan az ilyen fajta narratívák viszik egyre inkább erre felé a párbeszédet, mint ez a cikk.

Mert ilyet le tud írni: 

"Ez a férfi egy olyan országban nevelkedett, ahol a többség nem érti, hogy a füttyögés, a fenékre csapás, a másik alkoholos állapotának kihasználása és a nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel járó nemi erőszak bizonyos értelemben egyazon skála egymástól igen távol eső pontjai."

 Ezeknek az embereknek szexuális zaklatás, ha fütyülsz, vagy oda kiáltasz, vagy fucking ránézel és az neki éppen nem tetszik!!! És ugyan abba a kosárba rakja mint ha agyonvernének és megerőszakolnánk valakit!!!! Mert hát ugyan az a skála csak távoli pontjai.

Ez az idióta érvelés pontosan evvel egyenértékű: Hát szentnek lenni szép és jó, de a skála másik végén pedig ott van az ördög és a pokol szóóóval azért gondolkodjunk el ezen az egészen. És végül is egy skálán vannak, csak nagyon távol egymástól tehát.....

Tehát mi?! Tehát ugyan az?! A skála egy totál szubjektíven felállított valami, és sok esetben például a skála két végén található dolog szöges és totális ellentéte egymásnak. Totál egyszerű példa. Bármi értékelése 1-10 ig. 1 a totál szar 10 a totál zsír. Az egyes és a tizesben semmi közös nincsen, és egymásnak feltehetőleg a totális ellentéte, legyen az kaja film, vagy bármi más. De háát egy skálááán vannak szal hűűhaa!! Miféle agymosott érvelés ez for fucks sake. Továbbmegyek.

"Sőt, mifelénk (de egy friss kutatás szerint még Dániában is) sokszor a skála csúnyábbik végét, a konkrét nemi erőszakot sem jelentik, hiszen már a rendőr is lebeszél erről, merő jó szándékból."
 
Szokás szerint seggből előrántott, bizonyíték és forrás nélküli bullshit. De még ha oda is írta volna a forrását a dán esetnek, akkor sem jelenti azt, hogy ez amúgy igy megy. Mert volt egy izolált eset. De ezt a logikai lépcsőt szépen átugorja, és hát mivel dániában volt egy dokumentált eset(?), ezért elmondható, hogy nálunk ez egyenesen már szokássá vált!!! Igaz nulla bizonyítékom van rá, de a narratívámba ez annyira beleillik, így képzeljük azt, hogy ez így van! És aztán a képzelt veszélyekre, hozzunk valóságos szabályozásokat és hoppsz a narratívám már is legitimitást nyert minden féle vita nélkül!

"utánaszólásnak látszólag nincs köze a durva erőszakhoz,"

Itt folytatja a hamis narratíva építését aminek a célját már kifejtettem többször. Közelebb akarja hozzni a nemi erőszakot, a neki nem tetsző viselkedésekkel. Mert szerinte az utána szólás az egy kosárba tartozik a megerőszakolással, sőt az egyik a másikból elkerülhetetlenül következik, és aki valakinek utánaszól az a végén elkerülhetetlenül egy nőket megerőszakoló férfi predátor lesz.

Tehát:
"*füüty szó* Csinibaba, hazakísérjelek" = Megerőszakolással DE
" Hú az annyát de ocsmány vagy, húzz egy zacskót a fejedre" = ??? semmi ??? Bunkó?

A lényeg, hogy neki az nem tetszik ha valaki olyan utalással szól utána.... ami nem tetszik és esetleg pozitív jellegű utalást tesz rá, de avval még egyetlen helyen sem foglalkoztak, hogy nem csak ez a fajta random beszólás van az utcán hanem például az általam felhozott másik is (meg ezer másik még)

Az miért nem vezet sehová? Azért mert az sem amit ő mond. Totálisan alapozatlan, és hamis kijelentés, hogy az utána füttyögés, az megerőszakoláshoz vezet. Ez szimplán nem igaz, és semmilyen tény nem támasztja ezt alá. Mint ahogy azt sem btw, hogy aki lövöldözős játékkal játszik az tömeggyilkos lesz. Nem hogy nincs rá bizonyíték, hanem az ellenkezőjéről van rengeteg, de megint eltértem kicsit.

Jah egyébként meg freedom of speech, és azt mondok amit akarok, és ha nem tetszik ez nyilvános helyen akkor elmehetsz ahová akarsz.

"You have no right to not be offended" Nincs jogod nem megsértődve lenni. Mert a megsértődés szubjektív és lehetetlen nem megsérteni valakit. Ha engem zavar az, hogy valaki festi a haját nem várom el, hogy senki ne fesse a haját mert számomra ez offenzív.


Hogy tovább alátámasszam a cikkíró szavaival azt amit mondok, és azt amit ő maga akar elérni:

"A skála ezer színt mutat ugyan, mégis, valahol, elemi szinten egyről beszélünk."


Ezt kommentelni se kell. Egy az egyben kimondja amitről írok. Ha egy skálán van, akkor mégis ugyan az! Abszolút agymenés!

 "Tehát azt teszek vele, amit én akarok. Rácsapok, ráfütyülök, megszorongatom, vagy… A jelenségek gyökere azonos"

És itt már teljes kijelentésben, vádlásokkal telien van reprezentálva. Egy cikken belül is megfigyelhető ahogy eleinte cask elhint valamit, majd azt fokozatosan egyre jobban tényként kezeli, minden realitást félre lökve, csak a saját narratíva nyomatása a lényeg.
Mintha bármit is írt volna amiből "Tehát"-tal le lehetett volna vezetni, hogy amit ír az a realitás talaján helyezkedik el. Wtf.

 Két kiegészítőt szúrnék még ide.

Nekem volt személyes tapasztalatom ilyesmivel. Fogdostak meg randomra utcán nappal. Cat calloltak már utánam (ráadásul külföldön) csajok kocsiból, és nem ájultam el tőle, sőt nem jöttek utánam, hogy megerőszakoljanak, de még csak nem is tartottam tőle.

Ezen felül volt rengeteg tapasztalásom, homofóbiás, buzizós csávók egymás között börtön stílusú viccelődős fenyegetőzéséből is a pókerasztalnál, és ott se féltem és sose lett semmi, pedig rendszeresen jártam 10+ évig, és szerintem összehasonlíthatatlanul fenyegetőbb egy segg pacskolásnál az hogy:

"Öcsi, bekerülnél, feldobnának ruhában, mire leesel meztelenün feküdnél vajas seggel. Miért ilyen hosszú a hajad a fiúkat szereted"

 Mondja kánonban 2 kopasz 100 kilós állat miközben egy asztalnál ültök. You know... life.

Másik, van ez a fasza mondás, hogy "Get woke go broke" szal azok a cégek, akik nagyon komolyan adnak a szociális nyomására ezeknek a hangembereknek, akik nem képviselnek senkit(magukon kívül), csak szeretnék elhitetni, hogy az egész világot reprezentálják ... szóval amikor ezeknek a nyomására elkezdenek megváltoztatni dolgokat pl a játék iparban, akkor azok a játékok nagyon csodálatos módon hatalmasat buknak, és itt jön a valódi visszacsatolás az élettől, hogy semmi köze nincsen hozzá a hamis papolásuknak. Persze ezt ők úgy racionalizálják, hogy mindenki neveletlen, műveletlen visszamaradott barbár.... és csak ők a helikopterek. De erről egy külön bejegyzést lehetne írni.


 Szal all in all, fuck all SJW-s, fuck mindenkit aki többlet jogot akar magának, és kapja be mindenki aki azt hiszi hogy az esélyegyenlőség az azonos az egyenlő reprezentációval
 (Equal opportunity, is not the same as equal outcome!)
Az egyikben, mindenkinek ugyan annyi esélye van, hogy a legjobb legyen, és a legjobbak kerülnek be, a másikban mindenhonnan bekerül mindenki, és egy arbitrális rendszer alapján vannak rendszerezve a csoportok, amelyekből beemelésre kerülnek az egyének a pozícióba. Legyen az nem, bőrszín, szociális háttér vagy bármi.